Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

Disclaimer

Alle teksten en foto's die je hier kan vinden zijn door mijzelf geschreven mits dit anders is vermeld door een bronvermelding. Mocht je teksten of foto's willen gebruiken neem dan contact met mij op via mijn emailadresZonder toestemming mogen geen teksten en/of foto's worden gebruikt.

Het is gebaseerd op mijn mening. Dit kan per persoon verschillen en iemand anders kan een totaal andere mening ondervinden. Probeer de producten ten alle tijden eerst zelf uit.

Ik zal mijn reviews altijd 100% eerlijk beschrijven. Zo zal ik zowel positieve als negatieve ervaringen uitwerken. Mocht het product via internet zijn gekocht of door mij zelf in de winkel, zal dit geen invloed hebben op het product. Wel zal ik bij een slechte service dit vermelden.

Ik kan niet aansprakelijk worden gesteld voor directe of indirecte schade als gevolg van de inhoud van de artikelen of andere inhoud op deze site. Ook niet als gevolg van onvolledigheden of onjuistheden van de inhoud. Ook ben ik niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waar op deze site naar wordt verwezen.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de artikelen en alle andere inhoud, ook ben je het eens met de inhoud van deze disclaimer. http://misspinkynails.blogspot.nl/
©MissPinkyNails2012